3 nye patenter klare

4. nov, 2017

3 Nye atenter klare.

https://skywayinvestgroup.com/en/news/polucheno-3-patenta-respubliki-belarus/?_ga=2.74961874.19928946.1509293583-859189356.1505584014

Oppkjøpet av det økologiske styringsbeviset

4. nov, 2017

Oppkjøpet av det økologiske styringsbeviset

https://www.linkedin.com/pulse/national-certification-ecological-management-system-anete-martinsone/?published=t

Store ting på gang

4. nov, 2017
25. okt, 2016

KJØP PIPES NÅ..

Hei folkens vi er på vei mot store nyheter fra selskapet og flere og flere forbindelser dukker opp , det planlegges nå flere investerings muligheter enn bare Adresseprosjekter men det vil også komme allerede nå i år ble det nevnt i farten med en i ledelsen. Det skal åpnes for trading inne på sidene sies det også :) så den som vil tjene penger må handle nå :)

26. okt, 2016

Til Baikal - På Skyway skinner

Til Baikal - På Skyway skinner

Det er under denne tittelen som en artikkel viet til string transport SkyWay prosjektet ble publisert i flere Irkutsk media: på sidene til den politiske avisen "oblastnaya", i den regionale informasjonen byrå "Svezhiy veter", og i en online media "Monavista" .
La oss minne deg på at tidligere, Mr. Dmitry Schastlivyi - Leder av Union of Consumer samfunn "Eurasia" - presenteres utsiktene for den innovative transport SkyWay implementering til næringslivet, til representanter for berørte departementer i regionen, samt som til Administrasjon av Irkutsk-regionen.
"Dette prosjektet er interessant for Irkutsk-regionen, først og fremst fordi plassert Bajkalsjøen er her, og det er en betydelig turiststrøm dit. Jeg bor her selv, jeg bryr meg for min by og mitt område, og jeg vil dette stedet å være den første for SkyWay å virke ", sier Dmitry Schastliviy. - "Vi har fullt utviklet konseptet transportsystemer for Irkutsk tettbebyggelse, herunder Angarsk, Sjelekhov, Usolje, Cheremkhovo, slik at innbyggerne i disse byene kunne komme til regionsenteret raskt, komfortabelt og trygt."
Artikkelen vurderer utsiktene til å implementere potensielle mål prosjekter for Baikalsk regionen, inkludert løsningen på de viktigste trafikkproblemer i Irkutsk, og en mulighet for å utvikle reiselivs infrastrukturen i regionen basert på Skyway teknologiske løsninger.

14. nov, 2016

SKYWAY BYGGER I INDIA

http://timesofindia.indiatimes.com/city/chandigarh/Dharamshala-smart-city-Skyway-to-McLeodganj/articleshow/55341626.cms